Nog heel even... - Reisverslag uit Zwolle, Nederland van Marlies - WaarBenJij.nu Nog heel even... - Reisverslag uit Zwolle, Nederland van Marlies - WaarBenJij.nu

Nog heel even...

Door: marliesgaatnaarghana

Blijf op de hoogte en volg Marlies

26 Februari 2012 | Nederland, Zwolle

Over ruim een week is het zover: dan vertrek ik naar Ghana. Om me in 11 weken te laven aan het land, de mensen, het weer en - last but not least - aan de slag te gaan met mijn opdrachten voor stichting Adjoa. Ik heb er zin in!

De afgelopen weken stonden in het teken van bezoekjes afleggen, afronden en overdragen van werk. Nu ben ik officieel drie maanden met verlof en heb ik nog een week de tijd om de laatste puntjes op de reis-i te zetten en om afscheid te nemen van een ieder.

De tickets en visa zijn inmiddels binnen. Dat ging heel vlot, en toch ook op zijn Ghanees: in de Haagse ambassade brandden de kachels flink en liepen de beambten in een overhemdje, terwijl er buiten sneeuw lag en de weinige Nederlanders flink ingepakt wachtten tot ze aan de beurt waren en intussen stressten over het papierwerk...

• 26 Februari 2012 - 19:42

PAF:

Ha zus!

Mooie weblog! We hebben ons aangemeld en gaan je reisavonturen volgen. Spannend allemaal. Nu de laatste voorbereidingen en Het Afscheid. Tot donderdag, kus PAF

• 27 Februari 2012 - 08:23

Hannah:

Leuk Marlies! Ik ben reuze benieuwd naar alle avonturen die je gaat beleven, tot zaterdag! X

• 28 Februari 2012 - 08:13

Annemarie:

Hoi Marlies, heel veel succes. Ik volg je!

• 28 Februari 2012 - 14:06

Monique:

Marlies heel veel succes in Ghana ! Ik ga je volgen...

liefs Monique

• 28 Februari 2012 - 20:30

Jon:

Ik ga je volgen!!
    Doe aub de groeten daar!!!

• 01 Maart 2012 - 10:20

M@m@:

Lieve dochter,

De tijd van je vertrek komt steeds dichterbij! Fijn he?!!! Je bent er klaar voor. Volgende week om deze tijd ben je al 2 dagen weg en ben je in het mooie (warme) Ghana!
    Ik wens je een hele fijne tijd toe met vele mooie en bijzondere ontmoetingen!
    En voor vandaag: ook een hele bijzondere "ontmoeting" toegewenst...geniet ervan!

XXXX

• 02 Maart 2012 - 13:11

Oma:

hallo marlies we wensen je een hele fijne reis en heel veel leuke ervaringen . doe iedereen onze hartelijke groeten en een dikke kus voor ceccilia veel liefs voor jou en sterkte in ghana
    oma en opa.

• 03 Maart 2012 - 19:49

Marga:

He Marlies goede reis en ik ga je volgen op je blog

• 05 Maart 2012 - 13:37

Judith:

Hoi Marlies, We wensen je een mooie, onvergetelijke, tijd toe in Ghana. We houden je in de gaten! Groetjes van Judith en de rest, in Best

• 06 Maart 2012 - 09:20

Monique Nicolaij:

Goede reis marlies ! Geniet van de hele happening! liefs Monique

• 06 Maart 2012 - 15:38

Karin:

Ik heb je net ge-smst, maar dit is handiger. Heel veel succes!! Ik ben benieuwd naar je belevenissen.

• 06 Maart 2012 - 19:11

Annelies R.:

Ha Marlies! Misschien ben je al wel over! Spannend! Ik volg je belevenissen op de voet hoor :) X

• 07 Maart 2012 - 12:58

Manuela Van Der Vegt:

Hoi Marlies, veel plezier met dit prachtige avontuur. Ik ben erg benieuwd wat je allemaal zult gaan beleven. I follow you (en we zullen je missen op het werk). Veel groetjes, Manuela

• 08 Maart 2012 - 09:10

Hannah:

Marlies, je bent er al twee dagen! Hoe is het daar? En wanneer komt er een nieuw stukje? Voel vooral geen dwang ;)

• 09 Maart 2012 - 09:48

Sarah:

Ben ook erg benieuwd: ben je goed aangekomen? Heb je een goede reis gehad? En hoe was het weerzien? Maar voel inderdaad vooral geen druk ;)

• 09 Maart 2012 - 11:05

Welmoed:

Erg leuk om je zo te kunnen volgen, Marlies! Succes en veel plezier daar!